Om oss

Ljosland Optikk ble etablert i 1948 av Steinar Ljosland urmakermester og optiker. Ljosland Optikk er en selvstendig og selveid butikk og ligger sentralt ved torget midt i hjertet av Larvik.

Vi har alltid vært opptatt av design og kvalitet og tilpasser brillene etter kundenes behov. Hvert år besøker vi de store messene i verden og kjøper inn briller direkte fra forhandlere. Vi er lidenskapelig opptatt av briller, design og individuell stil – og handler alltid inn med hjertet. Denne strategien har gitt oss anerkjennelse internasjonalt og en unik posisjon med mulighet til å forhandle merker vi er alene om i Norden. I tillegg får vi spesialkolleksjoner fra kjente motehus. Vi forhandler også små, unike kolleksjoner du ikke finner så mange andre steder.

Vi er en del av Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger – C-Optikk. Dette samarbeidet gir oss mulighet til å tilby våre kunder konkurransedyktige priser og fordelaktige delbetalingsløsninger.

 

Privilegium

Privilegium er et fordelsprogram som gir deg inntil 4500 kroner i rabatt på din neste brille. Forutsetningen er at du kjøper en komplett brille med kvalitetsglass og velger den beste overflatebehandlingen. Den første brillen du kjøper betaler du vanlig pris for. Deretter får du automatisk rabatt på din neste brille kjøpt innen tre år. Hver gang du kjøper et nytt par fornyes rabatten med tre nye år.

På briller med progressive glass kan du få inntil 4500 kroner i rabatt per brille. Kjøper du briller med enstyrke- eller bifokale glass kan du få inntil 2700 kroner i rabatt per brille. Ved kjøp av flere briller får du den maksimale rabatten på brillene.

Vi har full oversikt over dine rabatter, det er ingen skjulte kostnader eller annet du trenger å forholde deg til.